TARIEVEN

Informatie

Alle workshops zijn incl. gebruik van ons gereedschap en materiaal.
Groepskorting: Bij groep v.a. 4 personen groepskorting: na 4e p. helft van de prijs

Voor wie?
Groepen tot max. 8/10 p. van 9 tot 99 jaar,
Familie’s (jong en oud samen), 
Beginners en gevorderden,
Handwerkers, Crea’s en doeners,  
Geen ervaring vereist

Waar?
Uw accommodatie of atelier jcrafts.nl in Den Burg
Wij geven de workshop op een afgesproken plek, dat kan b.v. uw huis, vakantieverblijf of atelier jcrafts.nl zijn.

Wanneer en hoe deelnemen?
Kijk in de agenda voor de beschikbare tijd en datum. Stuur een email met twee voorkeurdata en tijden, telefoonnummer, emailadres, hoeveel personen en voorkeur workshop. 
Er is geen vaststaand schema voor de workshops. Dit komt, doordat toeristen tijdens hun verblijf de workshops bezoeken en dat er daarom ad hoc in gepland wordt. Daarom kunt u gewoon een email sturen om u op te geven. U hoort dan meteen of er plek is.

Betaling?
Na overleg en bij bevestiging wordt er per email een factuur toegezonden. Na betaling is deelname bevestigd, tenzij er onvoldoende deelnemers zijn. Wijzigingen voorbehouden. Betaling dmv pinnen in het atelier is mogelijk.
De workshops gaan alleen door met een minimum aantal deelnemers. Als de workshop niet doorgaat in verband met te weinig deelnemers krijgt u vooraf bericht. Er wordt, in overleg, een nieuwe datum gepland of een eventuele betaling geretourneerd.

Contact?
Wilt u meer informatie of bijv. een groepsdag of vriendinnendag reserveren, neem dan contact op via de Contactpagina en mail direct aan Jacqueline.